Diensten

CodeLegal is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, ICT-recht en cybersecurity. Vakgebieden die niet alleen kennis van het recht maar ook van de markt vragen. CodeLegal werkt veel voor bedrijven die technologie omarmen. Technologie die zij willen beschermen en vermarkten. Daar staat CodeLegal u met haar expertise graag in bij.

CodeLegal Advocaten ondernemingsrecht, ICT-recht en cybersecurity Den Haag

Onze diensten

CodeLegal Advocaten ICT-recht Den Haag

ICT

Ieder bedrijf heeft te maken met ICT. De processen binnen uw bedrijf worden steeds verder geautomatiseerd en u maakt inmiddels gebruik van verschillende ICT leveranciers. IT diensten (online) aanbieden is wellicht zelfs uw core business. Hoe dan ook, ICT roept allerlei juridische vragen op, waarop CodeLegal de antwoorden weet.

Veel ICT-projecten zijn complex. Duidelijk hebben wat uw klanten van u als ICT leverancier mogen verwachten is belangrijk. Weten in welke gevallen u als afnemer een beroep kunt doen op uw leverancier is van belang. Niet alleen om conflicten te voorkomen. Juist ook om ervoor te zorgen dat uw licentie- of SaaS overeenkomst past bij het business model wat u voor ogen heeft.

CodeLegal is u graag van dienst bij het opstellen of beoordelen van bijvoorbeeld licentie- en ontwikkelovereenkomsten, SaaS-overeenkomsten of Service Level Agreements (SLA’s). Ook een inventarisatie van de juridische risico’s van uw huidige ICT leveranciers of standaarddocumentatie behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen op het gebied van ICT of dreigt een geschil? Neem contact op met CodeLegal om de mogelijkheden te bespreken.